Sign In

Обнова Студентског центра у Бањој Луци

Објављено:

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је данас на порталу јавних набавки обавјештење о набавци за санацију Јавне установе Студентски центар „Никола Тесла“, Бања Лука - Павиљон I са рестораном и Павиљон II. Процијењена вриједност набавке је 2.700.000 марака без ПДВ-а, а рок за достављање понуда је 27.02.2018. године.

Влада Републике Српске усвојила је Информацију о санацији Јавне установе Студентски центар „Никола Тесла“ Бања Лука 23. јануара ове године. Закључком о измјенама и допуни Закључка Владе Републике Српске, од 8. фебруара ове године, задужено је Министарство просвјете и културе да обезбиједи средства за санацију Студентског центра „Никола Тесла“ Бања Лука – Павиљон I са рестораном и Павиљон II, као и да проведе процедуру јавне набавке путем отвореног поступка, у складу са Законом о јавним набавкама.

Објекти Студентског центра „Никола Тесла“ у Бањој Луци претрпјели су велика оштећења у олујном невремену у децембру прошле године. Министарство просвјете и културе, поштујући законом прописане процедуре, предузело је све потребне мјере како би се настала оштећења што прије санирала и обезбиједили адекватни услови за смјештај студената.  ​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.