Sign In

Подршка младима у покретању посла

Објављено:

​Министар просвјете и културе Републике Српске др Дане Малешевић разговарао је данас са представницима Удружења младих економиста Републике Српске о могућностима сарадње у успостављању предузетничких инкубатора на Универзитету у Бањој Луци.

Министар Малешевић похвалио је активности овог удружења предузете с циљем да се помогне младим људима да покрену властити посао. Он је потврдио да ће Министарство просвјете и културе пружити потребну подршку.

Представници Удружења младих економиста Републике Српске упознали су министра Малешевића са активностима у протеклој години и плановима у овој години. Посебно су се осврнули на конференцију коју планирају организовати у мају ове године с циљем да обуче младе људе за покретање властитог посла.

На састанку је указано на велике могућности за покретање посла у области пољопривреде. Министар Малешевић је нагласио да постоји велика потреба за обезбјеђивање праксе студентима и похвалио примјер добре праксе на Економском факултету Универзитета у Бањој Луци.

Састанку су присуствовали предсједник Удружења младих економиста Републике Српске Горан Вучић, потпредсједници Борислав Мандић, Душан Комљеновић и Срђан Удовичић те шеф пројектног тима Стефан Вашко.​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.