Sign In

Подршка за пет филмова

Објављено:

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је резултате Јавног конкурса за суфинансирање пројеката из области кинематографске дјелатности у 2017. години, према којима ће бити суфинансирано пет филмова из области кратког играног, документарног и анимираног филма у укупном износу од 62.000 марака.

Према овим резултатима, биће суфинансирана два кратка играна филма, два документарна филма те један анимирани филм.

На Јавни конкурс, који је био отворен од 25.10. до 27.11.2017. године, пријављено је укупно шест филмских пројеката, од тога за кратки играни филм три пројекта, за документарни филм два и за анимирани филм један пројекат.

Оцјену и стручно вредновање поднесених пројеката за суфинансирање, у складу са општим и посебним критеријумима прописаним јавним конкурсом,  извршила је Комисија за оцјену и стручно вредновање пројеката из наведених области. 

Резултати Јавног конкурса за суфинансирање пројеката из области кинематографске дјелатности у 2017. години доступни су на порталу Владе Републике Српске (www.vladars.net) - на страници Министарства просвјете и културе и на порталу еКултура (www.ekulturars.com ).​Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.