Sign In

Студенти уручили захвалницу министру Малешевићу

Објављено:

​Предсједница Студентског савеза Правног факултета Сузана Обрадовић и предсједник Клуба студената Факултета политичких наука Љубиша Аћимовић уручили су данас (14.05.2018. године) захвалницу министру просвјете и културе Републике Српске др Дани Малешевићу за подршку и учешће на Академији „Међународно право и међународни односи“.

Академија је одржана у оквиру „Дана студената Универзитета у Бањој Луци“ а организатори су били студентске организације Правног и Факултета политичких наука.

Заједнички је оцијењено да је академија организована на завидном нивоу с обзиром на број учесника, веома активну дискусију и релевантне предаваче са великим искуством у дипломатији и међународним односима.

Mинистaр Maлeшeвић je пoдсjeтиo дa Mинистaрствo просвјете и културе издвaja 200.000 марака годишње зa пoдршку студeнтским прojeктимa те да je циљ пoвeћaње мoбилнoсти студeнaтa и aкaдeмскoг oсoбљa.

Разговарано је о предстојећим активностима двије студентске организације, са посебним нагласком на кoнфeрeнциjу Клуба студената Факултета политички наука „Студeнтски мoдeл Уjeдињeних нaциja“.

Захвалница за подршку и учешће на Академији „Међународно право и међународни односи“уручена је и помоћнику министра за високо образовање др Радмили Пејић.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.