Sign In

Министар Јасмина Давидовић свечано ће отворити 21. Сусрете младих Републике Српске у Требињу

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, свечано ће данас, 23.августа 2017. године, у 20,00 часова,  отворити 21 .Сусрете младих Републике Српске у Требињу.

 Свечано отварање 21. Сусрета мадих Републике Српске планирано је у Културном центру Требинње.

 Сусрети младих трајаће од 23. до 27. августа.

Сусрети младих Републике Српске су једна од најзначајнијих, ако не и најзначајнија традиционална омладинска манифестација која се сваке године одржава крајем љета на једној од локација у Републици Српској.


 Циљ ове манифестације је окупљање већег броја младих и потенцијалних омладинских лидера из Републике Српске, који у  току четири дана имају прилику за интерактивно учење, креативни рад и умрежавање кроз разноврсне едукативне и спортско-забавне садржаје.


Током одржавања манифестације планиране су едукативне радионице из области: прва помоћ, медији, театар, развој пројектних апликација за почетнике и лични и организациони развој и активизам.


Такође ће бити одржане презентације Министарства породице омладине и спорта, Регионалне канцеларије за сарадњу младих Западног Балкана (RYCO), Омладинског савјета Републике Српске и кровних омладинских организација из региона, затим презентације Омладинске политике Републике Српске од 2016. до 2020.године.


Планирани су и бројни туристички излети и спортска такмичења, као и забавни програм.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.