Sign In

Давидовић: нова опрема шампионкама Српске за Премијер лигу БиХ

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, уручила је гарнитуру дресова и спортских мајица, те 10 лопти женском погону Одбојкашког клуба "Маглић" из Фоче, који је ове године изборио пласман у Премијер лигу БиХ.
 
Дресове и мајице за шампионке Српске обезбиједило је Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, док су лопте поклон министра спорта Србије, Вање Удовичића.
 
Давидовићева је изразила задовољство што је фочанска женска одбојка успјела да се пласира у највиши ранг такмичења.
"На овај начин пожељела сам им срећан наступ у Премијер лиги БиХ. Драго ми је да спорт у Фочи напредује у више спортских грана", рекла је Давидовићева.
 
Тренер одбојкашица "Маглића", Владимир Вуковић, напоменуо је да је ово једна у низу помоћи које су добили од Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске откако га предводи Давидовићева.
 
"Давидовићева нас је и раније подржавала кроз разне пројекте и стипендије нашим најбољим спортистима, а ова опрема за тренинг и дресови за утакмице, као и лопте од Министарства спорта Србије, много ће нам значити. Потрудићемо се свим силама да оправдамо повјерење и да у Премијер лиги биљежимо добре резултате", рекао је Вуковић.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.