Sign In

Завршен АТП челенџер „Бања Лука 2017“

Објављено:

Помоћник министра за спорт, Драган Јаћимовић, присустовао је финалном мечу АТП челенџера „Бања Лука 2017“ и изразио је задовољство што је меч и поред проблема са кишом протекао у најбољем реду.
 

Он је рекао да је у протеклих неколико дана у Бањалуци игран врхунски тенис.

"Надамо се да су сви играчи задовољни пријемом, организацијом и гостољубивошћу Тениског клуба `Младост`", рекао је Јаћимовић. Он је изразио очекивање да ће играчи који су боравили у Бањалуци ових дана понијети кући лијепе утиске.

"Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске је увијек ту за добре ствари, а овај турнир је једна од таквих", рекао је Јаћимовић и додао да ресорно министарство и Тениски савез Републике Српске заједно морају посветити више пажње младима, те да се то покуша кроз Национални тениски центар или кроз мини тенис, како би се што више младих људи привукло тенису.

Побједник 16. АТП челенџера "Бањалука 2017", који је игран за наградни фонд од 43.000 долара је Нијемац, Макс Мартерер, који је у финалу побиједио Шпанца Карлоса Табернера резултатом 2:0.

Покровитељи турнира су предсједник Републике Српске, Влада Републике Српске, Министарство породице, омладине и спорта Републике и град Бањалука.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.