Sign In

Министар Јасмина Давидовић разговарала са Денисом Марјановићем

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, разговарала је данас са кик боксером, Денисом Марјановићем, о предстојећем мечу за појас првака организације Мегдан, који Дениса очекује у новембру.

„Денис је један од наших најбољих бораца који је својим сјајним резултатима оправдао наше повјерење и зато ћемо му пружити подршку и за овај важан меч који га очекује“ – истакла је Давидовићева. Она је нагласила да ће Министарство наставити пружати подршку спортистима који промовишу Републику Српску на најбољи начин, што Денис свакако чини.

Марјановић се захвалио Министарству на подршци и нагласио да му је помоћ веома значајна како би се што боље припремио за меч који је за њега, како каже, меч каријере.

„Борићу се са Игором Емкићем и то ће бити прилика да у директном дуелу одлучимо ко је бољи, јер смо нас двојица најбољи борци на овим просторима. Одрадићу озбиљне припреме, један дио и у иностранству и зато ми је значајна подршка Министарства породице, омладине и спорта“ – истакао је Денис Марјановић.

Меч ће бити одржан у новосадској дворани Спенс а интересовање љубитеља овог спорта је већ велико и очекује се неколико хиљада посјетилаца.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.