Sign In

Министар Јасмина Давидовић уприличила пријем за златног џудисту, Немању Мајдова

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, уприличила је пријем за џудисту, Немању Мајдова, који је освојио златну медаљу на Свјетском првенству у џудоу.

Давидовићева је честитала Мајдову на великом успјеху и нагласила да је Република Српска поносна на овог младог спортисту који је на првом наступу на Свјетском првенству освојио златну медаљу.

„ Поносни смо што је Немања Мајдов био стипендиста Министарства, јер смо препознали његов потенцијал и у млађим категоријама. Овај велики успјех ћемо наградити једнократном новчаном наградом у износу од 10 000 КМ, док ћемо џудо клуб „Рандори“ из Источног Сарајева, у којем је Немања поникао, наградити са 5 000 КМ“ – истакла је Давидовићева и додала да Министарство, у оквиру својих могућности, води рачуна о спортистима и у млађим категоријама кроз стипендије, а не само када остваре добре резултате.

Немања Мајдов се захвалио на подршци Министарству које је, како каже, уз њега од малих ногу и нагласио да је поносан што је стигао на врх свијета из Републике Српске.

„ Имали смо најбоље услове за припреме овдје код нас и зато сам још поноснији на овај резултат. Даћу све од себе да донесем и олимпијско злато у Републику Српску“- рекао је Мајдов.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.