Sign In

Министар Давидовић разговарала са представницима Омладинског савјета Републике Српске

Објављено:

​​Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је са представницима Омладинског савјета Републике Српске о плановима и активностима када је ријеч о 23.Сусретима младих, традиционалној републичкој омладинској манифестацији.

„ Ново руководство Омладинског савјета имаће прилику да на самом почетку мандата покаже способности јер је пред њима изазов припрема једне од највећих омладинских манифестација, 23.Сусрета младих који ће окупити преко 200 младих из Републике Српске и још неколицину младих из Србије и Русије“ – рекла је Давидовићева.

Представници Омладинског савјета нагласили су да ће Сусрети младих бити одржани од 26. до 30.8. у Требињу и да су припремљени богати едукативни, културни и спортски садржаји, као и да се сви заинтересовани могу пријавити за учешће до 11.августа.

Према њиховим ријечима ријеч је о јединственом догађају у региону,у оквиру којег млади људи на једном мјесту имају прилику да се едукују о темама које су им интересантне као и да испробају своје вјештине у различитим спортским и забавним садржајима.

У име Омладинског савјета Републике Српске, састанку су присуствовали:  предсједник Никола Стјепановић, потпредсједник Милош Антуновић и в.д. генералног секретара, Живко Ћетојевић.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.