Sign In

Отворен Меморијални фудбалски турнир "Др Милан Јелић"

Објављено:

В.Д. помоћника министра за спорт, Марио Ђуран, присуствова је данас у Модричи отварању Меморијалног фудбалског турнир "Др Милан Јелић" , који се десети пут одржава као знак сјећања на бившег предсједника Републике Српске.
 
Он је изразио задовољство што ФК „Алфа Модрича“ на најљепши начин већ деценију чува сјећање и успомену на Милана Јелића, некадашњег предсједника Републике Српске, великог човјека и спортисту.
 
Предсједник Фудбалског клуба "Алфа Модрича" Петар Јелић рекао је да се овим турниром исказује поштовање према његовом оцу.
 
"Турнир је међународни, у званичном је календару Фудбалског савеза Републике Српске, Фудбалског савеза БиХ и Уефе", навео је Јелић и изразио задовољство због броја учесника, али и броја посјетилаца, од којих су најбројнији млади.
 
Манифестацију је и ове године подржао начелник општине Младен Крекић, који је истакао да је Јелић много учинио на промоцији спорта у Модричи, Републици Српској и БиХ.
 
На турниру ће наступити млађе селекције фудбалских клубова "Црвена звезда" и "ОФК Београд", бањалучки "Борац", "Борац" из Шамца, "Братство" из Грачанице, "Граничар" из Жупање у Хрватској, мостарски "Вележ", "Сарајево", "Звијезда" из Градачца, "Жељезничар" из Добоја, "Звијезда 09" и "Бродац" из Бијељине, "Текстилац" из Дервенте и "Алфа Модрича”.
 

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.