Sign In

Помоћник министра за спорт, Драган Јаћимовић, присуствовао Избору најбољих спортиста Козарске Дубице

Објављено:

Помоћник министра за спорт, Драган Јаћимовић, присуствовао је Избору најбољих спортиста Козарске Дубице, а то су Јована Илић из Женског рукометног клуба "Дубица" и  екипа РК "Козара Млијекопродукт".
 

"Министарство породице, омладине и спорта подржава све спортске клубове у Републици Српској и у Козарској Дубици у којој је Влада Републике Српске у посљедњих неколико година уложила око 400.000 КМ у пројекте санације спортске дворане и спортског центра", изјавио је Јаћимовић.

Уз честитке свим добитницима награда и успјешним спортистима у Козарској Дубици, Јаћимовић је оцијенио да су спорт и будућност у тој општини уско повезани.

"Сви кажу да је Козарска Дубица град рукомета, што се вечерас и показало и сигурно је да ниједно прво мјесто или медаља наших спортиста није дошла случајно, већ је уложено пуно труда и рада", рекао је Јаћимовић.

Начелник општине Козарска Дубица, Раденко Рељић, упутио је у лично име и у име општине Козарска Дубица честитке најбољим спортистима, спортским колективима, тренерима и талентима, који раде на промоцији града и здравог начина живота.

"Упркос великим финансијским проблемима, и ове године смо планирали значајна средства за финансирање спорта у Козарској Дубици", истакао је Рељић и прецизирао да се из буџета општине финансирају 23 спортска колектива.

Дипломе у категорији младих талената уручене су: Милошу Косу из РК "Козара Млијекопродукт", Марији Ходак из РК "Кнежопољка" и Алекси Родићу из Кошаркашког клуба "Уна".

Међу десет најуспјешнијих спортиста у Козарској Дубици у прошлој години су Стефан Илић, Вања Мишић, Никола Пекић, Марко Раниловић, Милана Пипић, Бошко Бижић и Љубиша Буразор.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.