Sign In

Помоћник министра за спорт, Драган Јаћимовић, присуствовао Избору најбољих спортиста општине Челинац

Објављено:

​Помоћник министра за спорт, Драган Јаћимовић, присуствовао је  Избору најбољих спортиста општине Челинац и уручио награду најбољем младом спортисти, рукометашу Горану Гаврићу.

Јаћимовић је том приликом истакао да Министарство породице, омладине и спорта подржава омасовљење спорта и укључивање дјеце од најранијег узраста у спортске активности, јер је то најбољи пут да се открију њихови таленти, који ако се на прави начин развијају, дају будуће врхунске спортисте.

Најбољи спортиста Челинца за 2017.годину је члан Универзитетског карате клуба "Врбас" из Бањалуке, Никола Зељић, који је понио епитет најбљег спортисте, захваљујући одличним резултатима на међународној сцени.

"Изузетно сам срећан због добијеног признања. Својим наступима и са двије бронзане медаље на европским куповима у Мађарској и Француској достојно сам представио општину Челинац и Републику Српску", рекао је Зељић.

Најуспјешнији спортски колектив је Омладински кошаркашки клуб "Челинац" који биљежи одличне резултате у млађим узрасним категоријама. У прошлој години су постали шампиони Републике Српске и БиХ у пионирској конкуренцији.

Посебна признања за афирмацију спорта ван општине Челинац добили су голман Фудбалског клуба  "Борац" из Бањалуке, Срђан Модић, и члан Монтибајкинг клуба "Челинац", Немања Максимовић.

Награда за најперспективнијег спортисту припала је кошаркашу Дејану Павловићу.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.