Sign In

Прегршт поклона и лијепих жеља за Николу Дуновића

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, посјетила је данас у Приједору шестогодишњег Николу Дуновића, сина Јелене Трикић познате као Мајка храброст, којем је уручила пригодне поклоне поводом поласка у школу.
 
"Овдје смо да Николи честитамо полазак у школу, да му пожелимо здравље и срећно одрастање", рекла је Давидовићева.
 
Она је Николи пожељела да има много другара у школи, те поручила да они могу бити поносни на њега јер је сигурно од мајке наслиједио храброст, доброту и љубав.
 
"Жеља његове мајке да до краја изнесе здраву трудноћу, одбивши лијечење цитостатицима које јој је било понуђено да не би утицало на здравље дјетета, примјер је пожртвованости и љубави мајке према дјетету", нагласила је Давидовићева.
 
Она је истакла да ће та љубав Николу штитити цијели живот, уз љубав и бригу његовог оца.
 
Николин отац Горан Дуновић захвалио је Давидовићевој на посјети и поклонима, истичући да ће то дјечаку значити много.
 
"Никола је ове седмице кренуо у први разред Основне школе `Десанка Максимовић`. Добро се сналази, слаже се са другарима, заинтересован је за наставу и вјерујем да ће све бити у најбољем реду", рекао је Дуновић.
 
Јелена Трикић је, иако тешко болесна, одбила лијечење цитостатицима у трудноћи да би подарила живот свом сину.  Жеља да има потомство тако јој се испунила, а она је након тешке болести преминула 2012. године, само 40 дана по рођењу сина Николе.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.