Sign In

Предавање о теми „Омладинска политика – од документа до реализације“

Објављено:

​​
Начелница Одјељења за омладинску политику, Данијела Ћапин,  у оквиру Академије политичких лидера/ки у БиХ коју организује Институт за развој младих и заједнице „ Perpetuum mobile“ одржала је предавање о теми „Омладинска политика- од документа до реализације“.
 
Предавање, којем  је присуствовало око 25 младих из разних политичких партија из БИХ, је имало за циљ да упозна  младе и приближи им Омладинску политику, један од најважнијих стратешких докумената за младе.
 
Током дискусије млади су највише били заинтересовани за мјере које Влада спроводи на побољшању квалитетнијег живота младих , а Ћапинова их је упознала са најважнијим пројектима реализованим у претходном периоду а који су се директно тицали младих људи ( стамбена политика, запошљавање , приправнички стаж... ).
 
„ Омладинска политика је оцијењена као изузетно квалитетан и свеобухватан докумет и задовољни смо што је реакција младих, којих се документ директно тиче позитивна. И у наредном периоду ћемо, у сарадњи са надлежним институцијама, учинити све да радимо и стварамо услове за побољшање квалитета живота младих“ – закључила је Данијела Ћапин.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.