Sign In

Пријем за Сандра Полетана

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, рекла је да млади боксер Сандро Полетан, који је освојио "Златну рукавицу" на недавно одржаном 60. Боксерском турниру у Београду, има пуну подршку ресорног министарства и Владе Републике Српске.
 
Након пријема који је уприличен у Бањалуци, Давидовићева је рекла да је Полетан врхунски спортиста и боксер Републике Српске.
 

Она је честитала Полетану освајање "Златне рукавице" у Београду, истичући да то представља његов највећи и најновији успјех.

"`Златна рукавица` у Бањалуци освојена је након 44 године, када је ово признање освојио познати бањалучки боксер Маријан Бенеш", истакла је Давидовићева.

Она је рекла да је Сандро, који је студент друге године бањалучког Медицинског факултета, неколико година стипендиста ресорног министарства.

"Сандро је успјешан не само у боксу, већ и у кик-боксу гдје је освојио треће мјесто на Свјетском првенству у овој години", закључила је Давидовићева.

Полетан је да има 20 година и да му не представља никакав проблем да истовремено тренира и учествује на такмичењима у боксу и кик-боксу.

"Иза мене су два велика такмичења Свјетско првенство у кик-боксу гдје сам се вратио са бронзаном медаљом, те са освојеном `Златном рукавицом` у Београду гдје сам био најбољи такмичар", истакао је Полетан.

Он је изразио захвалност ресорном министарству за подршку, додајући да ће у даљем раду настојати да оправда очекивања.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.