Sign In

Пријем за освајаче Купа Републике Српске КК „Студент – Игокеа“

Објављено:

У Министрарству породице, омладине и спорта организован је пријем за освајаче Купа Републике Српске, кошаркаше и руководство Кошаркашког клуба „Студент – Игокеа“.
 

Помоћник министра за спорт Републике Српске, Драган Јаћимовић, је истакао да ресорно министарство наставља традицију да угости побједнике Купа Републике Српске, те даје подршку добрим резултатима, како би се развијао спортски дух Српске.

"На моју велику радост освајач купа је најмлађа екипа. Ништа од тога не би било без доброг руководства, које даје свој допринос да играчи са ових простора равноправно играју са истакнутим тимовима из региона", рекао је Јаћимовић.

Он је члановима овог клуба честитао освајање Купа Републике Српске у Мркоњић Граду, те им пожелио много успјеха у наредним такмичењима.

"Министарство увијек подржава добре резултате, па имамо много спортиста који су освајачи значајних награда, а стипендисти су нашег министарства", навео је Јаћимовић.

Тренер КК "Студент Игокеа", Жарко Милаковић, рекао је да је остварењу добрих резултата овог клуба допринијела добра организација и стварање услова за тренирање момака.

"И сами себе смо изненадили избацивши два премијерлигаша и освојивши куп, али су то наши момци сигурно и заслужили својим радом и одрицањем, које спорт данас изискује", нагласио је Милаковић.

Освајаче купа поздравила је и министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић и пожељела им много среће и добрих резултата у такмичењима која их очекују.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.