Sign In

Пријем за представнике Нанбудо центра Бања Лука

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, уприличила је пријем за руководство и такмичаре Нанбудо центра Бања Лука, кoји су на Европском првенству у Паризу освојили 5 медаља(злато, два сребра и двије бронзе).
Давидовићева је честитала такмичарима на освојеним резултатима и нагласила да Нанбудо центар заслужује честитке и због посвећености раду са младима.
„Освојене медаље су потврда вриједног и преданог рада и то заслужује честике, међутим, ја посебно желим да нагласим да је бављење овим спортом изузетно добро за здравље наше дјеце, јер омогућава њихов правилан физички развој.“ – рекла је Давидовићева.
Она је похвалила и чињеницу да Нанбудо центар Бања Лука дјеци из Дјечијег дома „Рада Врањешевић“,заинтересованој за нанбудо, омогућава бесплатне тренинге и вјежбе.
Директор Нанбудо центра, Саша Пурњага, захвалио се Министарству на сарадњи и подршци и нагласио колико је значајна подршка институција.
„Захваљујући подршци Министарства успјели смо да одемо на такмичење на којем смо остварили веома запажен резултат и с поносом представили Републику Српску“ – рекао је Пурњага.
​​
Он је нагласио да је циљ Нанбудо центра да нанбудо што боље позиционира на спортској мапи и да вјерује да су остварени резултати значајан корак ка остварењу тог циља.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.