Sign In

Промовисана кампања „Волим Српску“

Објављено:

​​​​​​​​​​​​​Циљ кампање "Волим Српску" јесте промоција успјешних, младих људи, спортиста и волонтера који су у Републици Српској остварили успјех и у њој виде своју будућност, истакла је министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић.

"То су најбољи међу нама и данас желимо да им одамо признање за то", рекла је Давидовићева током представљања кампање "Волим Српску".
 
Она је истакла да ће током кампање у спотовима бити приказано да Српска има талентоване младе људе који постижу изузетне резултате у науци, спорту, умјетности, култури и хуманитарном раду, а поједини су активни и на више поља.
 
Давидовић каже да је циљ кампање "Волим Српску" промовисање позитивних примјера којих је много у Републици Српској, одавање признања најбољим, те указивање на младе као највећег потенцијала Српске.
 
"Жељели смо да вратимо позитивне узоре и подсјетимо на моделе понашања успјешних младих људи који треба да буду инспирација", навела је Давидовићева.
 
Она је рекла да се на почетку промовишу млади који су имали директну подршку Министарства у свом раду, а даље ће кроз кампању бити укључена и друга ресорна министарства, институције и локалне заједнице које подржавају ту популацију.
 
"Да бисмо успјели унијети мало оптимизма и представити јавности најљепшу слику Републике Српске потребна нам је и подршка медија, чија улога је пресудна. Зато се посебно захваљујем представницима медијских кућа који су позитивно одговорили на наш позив и показали спремност да сви заједно будемо друштвено одговорни и градимо љепшу и бољу будућност за све нас", нагласила је Давидовићева.
 
Она је подсјетила да је један од стратешких циљева Омладинске политике Републике Српске подршка развоју изврсности младих.
 
Студент Медицинског факултета из Добоја, Живко Ћетојевић, који је и најбољи волонтер 2017. године, рекао је да је циљ кампање подстицање младих на умрежавање, стварање што бољих услова за њихов рад и напредак у Српској.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.