Sign In

Састанак са представницима Владе Санкт Петербурга

Објављено:

Током боравка у Републици Србији, представници Министарства породице, омладине и спорта одржали су састанак са вишим инспектором Одjељења за масовне догађаје и развој волонтерских активности Комитета за омладинску политику и сарадњу са невладиним организацијама Санкт Петербурга, Родионом Сабировим, који је задужен за сарадњу у омладинском сектору за ову регију.
 
Током састанка разматране су планиране активности у омладинском пољу за 2020.годину, а у складу са „МАПОМ ПУТА“ активности  за реализацију списка приоритетних праваца  сарадње између Владе Санкт Петербурга и Републике Српске за период од 2019. до 2021. године.
​​
Такође је размотрена досадашња сарадња и представник из институција Санкт Петербурга је изнио велико задовољство поводом угошћавања представника младих и омладинских организација из Санкт Петербурга на двије манифестације у Републици Српкој које су одржане у овој години, односно на 23.Сусретима младих Републике Српске и на годишњој манифестацији поводом обиљежавања Међународног дана волонтера и додјеле републичке награде за волонтирање.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.