Sign In

Састанак са представницима Гласа Српске

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, разговарала је данас са представницима Гласа Српске о традиционалној манифестацији Избор 10 најбољих спортиста Републике Српске, која се ове године одржава 63.пут.
 

„Задовољна сам што смо већ годинама дио ове лијепе, прије свега спортске приче. Ријеч је о манифестацији која окупља велики број успјешних спортиста, који су наши најбољи амбасадори, а ове године сам посебно срећна јер су спортисти из Републике Српске блистали на европској и свјетској спортској сцени“ – истакла је Давидовићева.

Она је рекла да ће Министарство, као и сваке године, пружити финансијску подршку овој манифестацији подсјетила да се у оквиру манифестације додјељују признања и перспективним спортистима и спортистима са инвалидитетом, које награђује Министарство породице, омладине и спорта.

Директор Гласа Српске, Борис Дмитрашиновић, захвалио се Министарству на подршци и рекао да је Избор десет најбољих спортиста Републике Српске манифестација којом се на лијеп начин институције и Глас Српске захваљују спортистима за остварене резултате и промоцију Републике Српске на спортским теренима.

Избор десет најбољих спортиста Републике Српске биће одржан 14.децембра у 20:10 часова.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.