Sign In

Састанак са представницима Омладинског савјета Републике Српске

Објављено:

​Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић и начелница Одјељења за омладинску политику, Данијела Ћапин, разговарале су данас са представницима Омладинског савјета Републике Српске о реализацији заједничких активности.

„Сарадња са Омладинским савјетом, као кровном омладинском организацијом, је изузетно добра свих ових година и заједно смо реализовали бројне активности. Данас смо највећу пажњу посветили планирању конференција у локалним заједницама с циљем израде локалних омладинских политика“ – истакла је Малешевићева.

 Предсједница Омладинског савјета РС, Данијела Топић и генерални секретар, Милош Благојевић, сагласни су у ставу да је израда локалних омладинских политика изузетно значајна и да ће се организацији регионалних конференција за локалне заједнице приступити веома озбиљно, како би били постигнути најбољи резултати.

Локалне омладинске политике морају бити усклађене са Омладинском политиком Републике Српске која је оцијењена као изузетно квалитетан документ у чију израду су директно били укључени млади људи, па је то принцип који ће бити примјењен и када је ријеч о изради локалних омладинских политика, закључили су саговорници.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.