Sign In

Састанак са представницима организације „Перпетум мобиле“

Објављено:

Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић, разговарала је данас са представницима Центра за развој младих и заједнице „Перпетум мобиле“, Илијом Трнинићем и Драганом Адамовићем о реализацији пројекта „Вријеме је за надарене, талентоване и изврсне младе“, чију реализацију је подржало Министарство породице, омладине и спорта.
 

Ријеч је о пројекту у који ће бити укључено 20 наставника виших разреда основних школа из бањалучке регије, који ће, према Трнинићевим ријечима бити едуковани о модалитету и методама рада са даровитом дјецом, како би могли стечена знања и вјештине примјенити у својим школама.

На састанку је разговарано и о Петој конференцији омладинског рада која ће бити одржана у децембру, а чији је циљ креирати стабилно и сигурно окружење за развој омладинског сектора Републике Српске. Овај пројекат реализује М.О.Ц.А.Р.Т. а подржава га Министарство породице, омладине и спорта.

Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић, истакла је да Министарство годинама сарађује са овим организацијама и подржава реализацију њихових пројеката јер су резултати њиховог рада видљиви и мјерљиви, те да чињеница да се Конференција омладинског рада одржава већ пети пут довољно говори о квалитету пројекта.

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.