Sign In

Саша Чађо у посјети Министарству

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је са репрезентативком Србије у кошарци, Сашом Чађо о каријери и плановима за будућност ове успјешне бањалучке кошаркашице.
 
Давидовићева је изразила задовољство што млади успјешни спортисти са ових простора остварују успјех на европској и свјетској спортској сцени и имају успјешну репрезентативну каријеру.
 
„ Саша је прави примјер који би млади људи требало да слиједе, јер је прошла један прави спортски пут степеницу по степеницу и дошла до успјеха својим радом и трудом. Посебно ми је задовољство што је прошла кроз Мале олимпијске игре, што је потврда да је то такмичење полигон за успјех“ – нагласила је Давидовићева.
 
Саша Чађо је истакла да су Мале олимпијске игре одличан пројекат који младим спортистима пружа сјајну прилику да се развијају  те да је она успјешно играла кошарку и у основној и у средњој школи и била првак са својом екипом. Нагласила је да увијек радо долази у свој родни град и да с поносом представаља Републику Српску на свјетској спортској сцени.

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.