Sign In

Уприличен пријем за Кошаркашки клуб "Игокеа", освајача Купа БиХ

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта, Јасмина Давидовић, уприличила је пријем за кошаркаше и стручни штаб Кошаркашког клуба „Игокеа“, који је освојио Куп БиХ.

Давидовићева је честитала Игокеи на оствареном резултату али и на чињеници да на најбољи начин представљају Републику Српску и у регионалној лиги. Она је похвалила руководство Игокее које, како је рекла, води исправну клупску политику и брине и о млађим такмичарским категоријама.

„Игокеа је клуб који води рачуна не само о садашњим резултатима већ и о будућности. Драго ми је да видим да осим о првој екипи, клуб брине и о млађим категоријама, јер је то прави приступ. Ми ћемо као Министарство и убудуће, у оквиру својих могућности, подржавати Игокеу како смо чинили и до сада“ – истакла је Давидовићева.

Капитен КК „Игокеа“, Вук Радивојевић, захвалио се Министарству што редовно прати и подржава Игокеу, нагласивши да Министарство ради најбоље што може у овом тренутку.

Помоћни тренер КК „Игокеа“, Милутин Латинчић, такође се захвалио Министарству на подршци нагласивши да ће играчи и стручни штаб настојати да што чешће буду гости Министарства.

„То значи да ћемо имати успјеха и освајати трофеје и у најбољем свјетлу представљати Републику Српску“ – закључио је Латинчић.

КК „Игокеа“ освојио је Куп БиХ шести пут, а у финалном мечу савладао је КК „Какањ“ резултатом  94:76.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.