Sign In

Помоћник министра за спорт Драган Јаћимовић посјетио је кошаркашки камп на Козари

Објављено:

​​Драган Јаћимовић, помоћник министра за спорт Републике Српске, обаишао је учеснике Кошаркашког кампа „Златни сан“ (Gold Dream) који се одржава на Бенковцу на Козари и траје од 01. до 17.07.2018. године.
 Помоћник мининистра за спорт Драган Јаћимовић похвалио је организаторе кампа и изразио увјерење да ће дјеца бити задовољна условима и да ће камп у будућности имати учеснике из свих градова региона.
"Тиме ћемо само доказати да и ми имамо чиме да се поносимо", рекао је Јаћимовић, који је данас посјетио учеснике Кошаркашког кампа "Голд дрим".
Он је захвалио организаторима овог кампа, члановима истоименог удружења, који су одлучили да на Козари организују овакав камп за млађе категорије.
"Данас је био један радни састанак да видимо за убудуће подршку Министарства породице, омладине и спорта јер сигурно је да ми препознајемо добре ствари, а једна од њих је и да се види толико добрих младих кошаркаша и та младост у прелијепом Поткозарју", изјавио је  Јаћимовић.
Младе кошаркаше посјетио је и градоначелник Приједора Миленко Ђаковић који је истакао да је град Приједор здушно подржао идеју за овај камп, јер је стратешко опредјељење градске власти да Козару отвара према људима. ​

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.