Sign In

Министар Јасмина Давидовић на обиљежавању 25 година од настанка општине Пелагићево

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, боравила је данас у општини Пелагићево заједно са делегацијом Владе Републике Српске, коју су чинили министар индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић, министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић и министар за избјеглице и расељена лица Републике Српске Давор Чордаш.


Повод за посјету овој општини од стране министара Владе Републике је обиљежавање 25 година од оснивања општине Пелагићево, које је основано 30. јануара 1993. године, а име је добила по српском просветитељу Васи Пелагићу.


Након парастоса за 83 погинула борца чија су имена уклесана на споменику, одржана  је свечана академија.

 

Министру Јасмини Давидовић на свечаној академији уручена је плакета за допринос развоју  општине Пелагићево, коју је Министарство породице, омладине и спорта финансијски подржало путем  реализације пројеката из домена овог Министарства.

Министар Јасмина Давидовић истакла је да је сарадња са  општинским властима добра и да ће Министарство породице, омладине и спорта и у наредном периоду улагати у ову општину.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.