Sign In

Министар Јасмина Давидовић разговарала је са представницима кровних омладинских организација Републике Српске и Републике Србије

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, одржала је састанак са представницима кровних организација Републике Српске и Републике Србије, Омладинским савјетом Републике Српске и Кровном организацијом младих Републике Србије.

На састанку се разговарало о сарадњи у области омладинске политике  између институција и организација Републике Српске и Републике Србије.

Министар Јасмина Давидовић упознала је присутне  да Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и Министарство омладине и спорта Републике Србије у складу са Меморандумом о сарадњи у области спорта и омладинске политике  потписаног између ова два министарства сваке године раде акционо планирање у омладинском пољу којим дефинишу план развоја активности ова два министарства на повезивању и унапређењу положаја младих у Републици Српској и Републици Србији.

„Веома је значајно да млади Републике Српске и Републике Србије као и цијелог региона граде мостове пријатељства у циљу дуготрајне стабилности и просперитета балканских земаља"  рекла је министар Јасмина Давидовић.

Она је истакла да јој је изузетно дараго да омладинске кровне организација Републике Српске и Србије успјешно сарађују као и наша два министарства.

Представници Омладинског савјета Републике Српске и Кровне организације младих Републике Србије представили су план заједничких активности за наредни период и истакли да им је подршка и разумијевање од стране ресорних министарстава од велике важности.

Састанку су присуствовали помоћник министра за омладину  Бранка Малешевић, секретар Омладинског савјета Републике Српске,  Милош Благојевић, као и  Никола Стјепановић, Живко Ћетојевић и Зорица Волаш и чланови Управног одбора Кровне организације младих Републике Србије, Богдан Рашић и Јелена Митровић.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.