Sign In

Министар Соња Давидовић свечано отворила 23. Сусрете младих Републике Српске

Објављено:

​​​​​​​​​​Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић свечано је отворила у Требињу манифестацију 23. “Сусрети младих Републике Српске” која је окупила око 250 учесника из Српске и региона.


“Током пет наредних дана млади ће имати прилику да се друже, упознају једни друге и отклоне предрасуде уколико их имају, али и да присуствују различитим едукативним, информативним и спортским садржајима, као и излетима”, рекла је министар Соња Давидовић на отварању скупа у амфитеатру манастира Херцеговачка Грачаница на Црквини.


Она је истакла да је ријеч о лијепој регионалној манифестацији и да су зато Влада Републике Српске и ресорно министарство пружили финансијску и организациону подршку овом скупу, а да је град Требиње увијек добар домаћин.


“Програм је разнолик и сигурна сам да ће учесници понијети најљепше успомене из овог лијепог града”, рекла је Давидовићева.
Градоначелник Требиња Мирко Ћурић истакао је да је Требињцима драго да се ова манифестација по седми пут одржава у Требињу.


“Посебно је драго нашој омладини која је носилац активности, а ми као Градска управа смо ту да подржимо њихове идеје”, рекао је Ћурић.
Он је додао да Граска управа много помаже младима кроз разне пројекте у виду стипендија и програма запошљавања.


Предсједник Омладинског савјета Републике Српске Никола Стјепановић навео је да су гости стигли из Србије, Македоније, Црне Горе, Словеније и Русије.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.