Sign In

Министрица Tешановић дочекала регату у Београду

Објављено:

Министрица породице, омладине и спорта, Нада Тешановић, дочекала је данас у Београду учеснике регате "Бањалука–Београд" дуге 504 километра, која је кренула 23. септембра. У регати је било 12 веслача у 11 чамаца, а успут им се придружило око 150 чланова разних клубова.

Министрица је изразила наду да ће ово прерасти у међународну регату од Словеније, преко Хрватске, Републике Српске до Србије.

На савском пристаништу у Београду су још били министар за економске односе и регионалну сарадњу, Игор Видовић, директор Представништва Републике Српске у Београду Млађен Цицовић, директор Туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић, представници града Београда и београдске Туристичке организације.

Међу рафтерима су биле и двије дјевојке - чланице рафтинг клуба "Кањон" Бањалука.

Прије дочека регате одржана је туристичка промоција Бањалуке. Представници туристичких организација Београда и Бањалуке надају се да ће ова манифестација постати заједнички туристички производ за презентацију на међународном тржишту.

Подршку пројекту пружили су Представништво Републике Српске у Србији и Генерални конзулат Србије у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.