Sign In

Пријем за републичке прваке

Објављено:

​У Административном центру Владе Републике Српске у Бањалуци уприличен је пријем и уручена признања за 376 ученика који су у овој школској години побиједили у спортским такмичењима, те такмичењима музичких школа и оним које спроводи Републички педагошки завод.

Домаћини пријема били су министар породице, омладине и спорта Јасмина Давидовић  и министар просвјете и културе Републике Српске Дане Малешевић.

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Јасмина Давидовић рекла је да сви морају бити поносни на ученике који су примјер свима.

Малешевић је нагласио да је неопходно пружити пуну подршку сјајним ђацима и што више улагати у развој образовања.

"Сигуран сам да су ови ученици будућност Републике Српске. Морамо учинити све да подржимо њихов таленат и знање", каже Малешевић.
 
Пријему је присуствовала и премијерка Српске Жељка Цвијановић, која је истакла да је добро што постоји веза републичких институција и ученика који су побиједили на такмичењима.

"Свјесни смо да су ови ученици будућност Републике Српске. Вјерујем да им је Влада Српске помогла у остваривању успјеха и на располагању је свима који желе да се покажу и докажу у различитим областима", рекла је Цвијановићева.
 
Манифестације као што је данашња показују да Влада Републике Српске води рачуна о овим ученицима.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.