Sign In

Одржан састанак са женским кошаркашким клубовима Прве лиге Републике Српске

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић,  разговарала је данас са представницима пет женских кошаркашких клубова који играју Прву лигу Републике Српске.

На састанку је разговарано о активностима клубова у 2020. години, плановима за сезону и подршци Министарства како би сви планови били спроведени у дјело.

„ Наш дугорочни план је да пружимо подршку свим спортским колективима, у обје конкуренције, који остварују добре резултате и имају перспективне екипе. Женски спорт нам је једнако важан и зато ћемо се потрудити да колективима с којима смо данас разговарали пружимо адекватну подршку како би наставили своја такмичења без проблема“ – истакла је Давидовићева.

Она је нагласила да је свјесна чињенице да је ситуација са корона вирусом закомпликовала ситуацију и када је спорт у питању и додала да Министарство чини све да, у оквиру својих могућности, буде подршка клубовима јер је континуирана подршка развоју спорта, омасовљењу и популаризацији спорта у Републици Српској једно од стратешких опредјељења Министарства.

Састанку су присуствовали ЖКК „Феникс“ из Бањалуке, ЖКК „Козара“ из Градишке, ЖКК „Младост“ из Приједора, ЖКК „Ушће“ из Бањалуке и ЖКК „Будућност“ Бијељина Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.