Sign In

Министар Јасмина Давидовић разговарала са предсједником Карате савеза Српске

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта Јасмина Давидовић, разговарала је са предсједником Карате савеза Републике Српске Жељком Јанковићем.

Јанковић је упознао министра Јасмину Давидовић о досадашњем раду и активностима савеза, као и о успјеху каратиста Српске на претходно одржаном Балканском првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре.

Министар Јасмина Давидовић је подсјетила да је у складу са Програмом развоја спорта Републике Српске, Министарство породице, омладине и спорта ове године расподијелило финансијска средстава у вриједности од 98 000 КМ за рад канцеларија спортских савеза.

Она је додала да се кроз ресорне активности подршка спортским савезима и спортским организацијама Српске наставља, те да ће бити додијељена средства која су намијењена за финансирање рада канцеларије за 2016. годину за све регистроване спортске савеза у Републици Српској у истим износима као и протеклих година.

На састанку се разговарало и о организацији такмичења у каратеу, као и о испиту за стицање судијског звања који су такође у организацији Карате савеза Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.