Sign In

У Београду одржана Омладинска конференција "Млади за одрживи развој"

Објављено:

Помоћник министра за омладину, Бранка Малешевић, присуствовала је  у Београду Омладинској конференцији „Млади за одрживи развој“ која се одржава у оквиру манифестације Сусрета младих Републике Српске и Србије.

 Млади из Републике Српске и Србије имају исте потребе и жеље, а заједничким радом и креирањем циљева омладинских политика могу допринијети побољшању положаја у Српској и Србији, изјавила је данас у Београду помоћник министра породице, омладине и спорта Републике Српске Бранка Малешевић.
 
Малешевићева је  рекла да млади из Српске и Србије заједничким радом на креирању циљева омладинских политика могу да допринесу развоју својих локалних заједница.
 
"Веома је значајно да млади схвате да је ово један народ и да је граница оно што је већ неко вријеме наметнуто", поручила је Малешевићева уочи почетка Омладинске конференције "Млади за одрживи развој".
 
Она је навела да Конференцији учествују представници омладинских организација из Републике Српске и Србије, који су били и на првим "Сусретима младих из Србије и Републике Српске".
 
Малешевићева је напоменула да су "Сусрети младих из Србије и Републике Српске" организовани први пут ове године, те је договорено да наредни сусрети буду у Српској.
 
Циљ те четвородневне манифестације је размјена искустава, повезивање и реализација заједничких пројеката младих.​

​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.