Sign In

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске подржало организацију петe конференцијe прeдузетништвa "BIZNISPROMO V" у Бањалуци

Објављено:

​​​

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске је подржало организацију петe конференцијe прeдузетништва „BIZNISPROMO V" на тему „Савремена пословна комуникација по узору на земље Европе", koja је одржана у конференцијској сали Административног центра Владе Републике Српске у Бањалуци.

Циљ конференције је унапређење пословања и професионалности у раду кроз усвајање савремених комуникацијских вјештина како са домаћим, тако и са страним пословним партнерима.

Током конференције одржана је панел дискусија и едукативна предавања са реномираним предавачима из сусједних земаља у циљу промоције предузетништва и привредних друштава.

Конференцији су присуствовала бројна привредна друштва из Републикe Српске и обрађене су теме попут усвајања кључних комуикацијских вјештина, примјена нове пословне комуникације, како савремено комуницирати и многе друге.

Имајући у виду позитивна искуства са конференције Министарство привреде и предузетништва Републике Српске ће праксу подршке сличним догађајима, наставити и убудуће.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.