Sign In

Министар Вјекослав Петричевић присуствовао свечаној сједници Скупштине општине Шамац поводом Дана општине Шамац

Објављено:

​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић присуствовао је данас, свечаној сједници Скупштине општине Шамац поводом Дана општине Шамац, у Кино сали „Центра за културу", гдје су додијељена признања заслуженим институцијама и  појединцима.

На Централном споменику на тргу у Шамцу служен је парастос погинулим борцима у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату. Министар Петричевић је положио вијенац.

Министар Петричевић је  изразио захвалност на позиву и честитао грађанима Дан општине, те изразио  увјерење за наставак сарадње  Министарства привреде и предузетништва  и општине у циљу развијања потенцијала општине и нагласио да  је општина добро  инфраструктурно повезана са сусједним државама у  жељезничком и   друмском  саобраћају, што пружа велике могућности за економски раст и развој.

Поводом обиљежавања Дана општине Шамац поред руководства и грађана општине Шамац, присуствовали су представници разних нивоа власти, министри Владе Републике Српске, директори и начелници Јавних установа Републике Српске, те представници сусједних општина.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.