Sign In

Помоћник министра Слободанка Дубравац на конференцији „Forward“

Објављено:

​​​​​​​​​​​​

Помоћник министра за економске односе и сарадњу у Министарству привреде и предузетништва Републике Српске Слободанка Дубравац присуствовала је панелу „Дигитална трансформација и њен значај за секторски развој" у оквиру прве међународе конференције „Forward " у Бањалуци

Дводневна Међународна конференција "Forward" посвећена је дигиталној трансформацији и концепту развоја паметних градова, на којој се окупило око 300  учесника међу којима су представници ИТ индустрије али и шире привреде Републике Српске, БиХ и Европе.

Током првог дана конференције одржане су панел дискусије  са посебним освртом на дигиталну трансформацију и њен утицај на развој привреде, гдје се разговарало о различитим важним темама за дигиталну трансформацију локалних заједница.

Организатори конференције су Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске и Иновациони центар Бањалука.

Конференцији су присуствовали предсједница Републике Српске, министри у Влади Републике Српске,  представници локалних заједница и привредници.

Стручна конференција се одржава  4. и 5. децембра у Банском двору у Бањалуци.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.