Sign In

Министар Вјекослав Петричевић присуствовао отварању четвртог по реду „Јахорина економског форума 2019“

Објављено:

​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић присуствовао је данас, на отварању четвртог по реду „Јахорина економског форума 2019", на тему „Економија новог доба-дигитализација и комуникационе технологије" као база економског развоја у хотелу Термаг, на Јахорини.

На отварању форума је присуствовало више од 500 учесника из земље и иностранства, представници јавног и политичког живота, државни службеници и директори великих компанија.

Сваки форум до сада био је тематски, а центар пажње ове године су иновације и технолошки напредак као основа за економски развој Републике Српске и БиХ, изабрана на основу праћења дешавања у региону.

Овогодишњи форум организован је од стране Удружења економиста Републике Српске Свот, у сарадњи са Савезом економиста Србије под заједничким покровитељством предсједнице Републике Српске Жељке Цвијaновић и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Протекла три форума била су у фокусу огромне стручне пажње али и шире јавности што показује да је форум постао један од најзначајнијих догађаја овог формата на подручју БиХ.

Јахорина економски форум 2019 трајаће од 23. до 24. априла ове године на Јахорини.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.