Sign In

Министар Петричевић свечано отворио манифестацију „10. Сајам привреде Модрича“

Објављено:

​​​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић свечано је отворио  манифестацију „10. Сајам привреде Модрича" у ЈУ „Културно спортски центар", Модрича.

На сајму се представило преко 230 излагача из земље и региона.

У оквиру сајмa je организована и регионална изложба стоке и сеоског предузетништва, механизације, те гастро понуда, а све у циљу повезивања привредних субјеката са различитих подручја, те повећања конкурентности привредног сектора предузећа производних и услужних дјелатности.

Министар Петричевић је рекао да Модрича спада у општине које задовољавају потребе инвеститора, те да је циљ одржавања ове манифестације повезивање привредника, успостављање контаката и сарадње, размјена нових технологија  и искустава као и презентација нових услуга и производа, те нагласио да је ово озбиљна манифестација која привлачи све већи број излагача са простора ове општине, регије, Србије, а ове године и Хрватске.

Министарство привреде и предузетништва је подржало ову дводневну манифестацију коју је организовала општинска Развојна агенција и општина Модрича.

Отварању су присуствовали  представници  општине Модрича, представници Занатско-привредне коморе РС, начелници сусједних општина, представници установа, предузећа и удружења, излагачи и бројни посјетиоци.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.