Sign In

Министар Петричевић и помоћник министра Слободанка Дубравац присуствовали презентацији тестне фазе Интегрисаног система за електронско издавање дозвола у грађевинарству у Републици Српској

Објављено:

​​

 

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић и помоћник министра за економске односе и сарадњу Слободанка Дубравац присуствовали су презентацији тестне фазе Интегрисаног система за електронско издавање дозвола у грађевинарству у Републици Српској, у Административном центру Владе Републике Српске, у Бањалуци.

Овом приликом  је презентована  тестна фаза коришћења е – грађевинског софтвера, а пројекат спроводи Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, градови Бањалука и Градишка  уз техничку помоћ, Пројекта побољшања пословног окружења и привлачења инвестиција на локалном нивоу (LIFE). Пројекат спроводи Међународна финансијска корпорација  (IFC), чланица Групације Свјетске банке, а финансира Влада Уједињеног Краљевства.

Овим пројектом  су спроведене су структуралне реформе како на локалном, тако и на ентитетском нивоу с циљем пружања брже, јефтиније и квалитетније услуге привредницима и грађанима у Босни и Херцеговини.

​​​ Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.