Sign In

Министар Петричевић посјетио градску управу Добој

Објављено:

​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић посјетио је градску управу Добој гдје је одржао радни састнак  са градоначелником, Борисом Јеринићем и његовим сарадницима.

На састанку се разговарало о стварању бољег пословног амбијента и окружења, као и o тренутним привредним активностима ове локалне заједнице.

Министар Петричевић је рекао да је заједнички циљ да се Добој развија у бољем свјетлу те навео да се са руским инвеститорима разговара о пројектима из области металске индустрије и других приведних грана, нагласивши да бројни пројекти доприносе да Добој буде атрактивнији за стране и домаће улагаче кроз реинвестирање у постојеће пројекте.

Градоначелник Јеринић је указао на одличну сарадњу са Владом Српске и Министарством привреде и предузетништва, те рекао да је у фази низ пројката у вези са инфраструктуром која је веома потребна за побољшање привредног амбијента и истакао да се парарелно са инфраструктурним радовима ради и на изградњи индустријске зоне у Руданици.

У другом дијелу посјете министар Петричевић је обишао  привредне субјекте „Wisht "д.о.о. Добој које се бави производњом вакум преса са мембраном и „Криваја Метали" д.о.о., друштво за пројектовање, производњу, промет и услуге.

​ Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.