Sign In

Министар Петричевић у радној посјети општини Костајница

Објављено:

​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић je са својим сарадницима посјетио општину Костајница и одржао је радни састанак са начелником општине Драгом Бундалом.

На састанку се разговарало о бројним темама које имају за циљ стварање бољег пословног окружења и привлачење домаћих и страних инвеститора, те  погодностима и предностима општине  за јачање њеног привредног развоја.

У оквиру радне посјете општини Костајница​ министар Петричевић  је посјетио и привредно друштво „Кајак" д.о.о. које се бави производњом бициклистичке опреме и извозно је оријентисано, те рекао како у општини Костајница има доста страног капитала и улагача, што је и случај са компанијом „Кајак".

Он је упознао управу предузећа да ће ресорно министарство и Влада Републике Српске до средине идуће године реализовати пројекат за набавку нових технологија и додао да ресорно министарство настоји да спроводи проактивну политику.

Начелник општине Драго Бундало је рекао да се општина Костајница може похвалити добрим привредним кретањима, те да општина има одређене мјере подстицаја којима привлачи инвеститоре.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.