Sign In

Министар Петричевић присуствовао отварању новог производног погона привредног друштва „Технички ремонт“ а.д. Братунац, у Братунцу

Објављено:

​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске  Вјекослав Петричевић присуствовао je свечаности поводом обиљежавања Светог великомученика Димитрија, крсне славе привредног друштва ,,Технички ремонт" а.д. Братунац, као и отварању  новог производног погона у кругу фабрике у Братунцу.

Отварању су присуствовали, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, министар саобраћаја и веза Неђо Трнинић, представници институција Српске и заједничкох институција БиХ, као и велики број привредника и начелника општина.

Нови производни погон је комплекс од три објекта смјештена на 3.000 метара квадратних у кругу компаније у Братунцу.

Министар Петричевић је уводним обраћањем истакао да Министарство привреде и предузетништва Републике Српске  од свог оснивања препознало „Технички ремонт"а.д. Братунац као успјешно привредно друштво, нагласивши да ће Министарство у оквиру својих надлежности настојати да буде њихов сервис и подржи рад друштва.

Министар Петричевић је рекао да Министарство привреде и предузетништва настоји да оквир за пословање привредних друштава и предузетнка учини што лакшим, ефикаснијим и бољим, како би се омогућио даљи раст и развој привреде, отварање нових производних погона и нових радних мјеста.

​​ Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.