Sign In

Министар Вјекослав Петричевић присуствовао је свечаном отварању 2. Регионалне бизнис networking конференције „БИЛ Бањалука 2019“

Објављено:

​​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске  Вјекослав Петричевић  присуствовао је данас,  у  Кристалној сали хотела Босна, у Бањој Луци, свечаном отварању 2. Регионалне бизнис networking конференције „БИЛ Бањалука 2019", гдје се окупило више од 300 учесника, врхунских бизнис стручњака и лидера из свих сфера пословања.

Министарство привреде и предузетништва је покровитељ овогодишње конференције која има мисију да понуди јасна рјешења која ће унаприједити пословну климу и подстаћи успјешне стратегије пословања у БиХ и региону, те повезати бизнис лидере и стручњаке из свих области пословања.

Министар Петричевић је рекао да је потребно  да константно иновирамо и тражимо нове начине паметнијег кориштења ресурса, да мијењамо пословни амбијент, промовишемо знање, рад и креативност као највише вриједности друштва којем тежимо, те да су конференције као што је Бил врло важне јер се на њима окупљају стручњаци из разних области, анализирају се трендови, учи се, људи се упознају и дијеле идеје.

„Нема бољег начина за улагање у себе и своју професију од учења и дружења са инспиративним и успјешним људима. БИЛ конференција је идеално мјесто за то и због тога смо одлучили да је подржимо", рекао је министар Петричевић, те додао да ова конференција има мисију да понуди јасна рјешења која ће унаприједити пословну климу.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.