Sign In

Помоћник министра за мала и средња предузећа у Министарству привреде и предузетништва Републике Српске Зоран Савић присуствовао отварању 3. Међународног сајма некретнина и инвестиција Бања Лука „BLIRE 2019“

Објављено:

​​

Помоћник министра за мала и средња предузећа у Министарству привреде и предузетништва Републике Српске Зоран Савић присуствовао је отварању 3. Међународног сајма некретнина и инвестиција Бања Лука  „BLIRE  2019", у организацији  „Омниа" маркетинга и компаније „ПСТ" на Бањалучком велесајму.

Овогодишњи сајам обухватио је 10 панел дискусија са актуелним темама и говорницима с циљем покретања нових инвестиционих циклуса на домаћем тржишту.

 Помоћник министра за мала и средња предузећа Зоран Савић учествовао је и на панел дискусији  на тему „Пословне зоне у функцији привлачења инвестиција" на коме се разговарало о законском оквиру и стратешком приступу изградње пословних зона, могућностима и предностима које пружају пословне зоне, њиховој улози у привлачењу и домаћих и страних инвеститора.

Партнери овогодишњег сајма су Влада Републике Српске , Фонд за заштиту животне средине и енергетске ефикасности Републике Српске, Привредна комора Републике Српске, „Кластер некретнине" из Србије и „REXPO" Загреб.

​ Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.