Sign In

Министар Вјекослав Петричевић на позив компаније CROMEX д.o.o. Приједор присуствовао је данас, промоцији пројеката, у Приједору

Објављено:

​​

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић на позив компаније CROMEX д.o.o. Приједор присуствовао је данас, промоцији пројеката, у Приједору.

Компанија CROMEX д.o.o представила је три нова пројекта: производња мотоцикла Мопед, анти вандал модел јавних тоалета, као и ласера LC5 који је намјењен за резање цијеви и плоча.

Компанија CROMEX д.o.o. доминира на пољу металне индустрије, специјализована је за обраду метала, запошљава 60 радника и својом производњом орјентисана је извозом, те сталном напредовању и технолошком усавршавању.

Министар Петричевић је истакао да унапређење технологије и нових производа доводи до повећања радних мјеста, те нагласио да је Министарство чврсто опредјељено да помогне таквим предузећима на различите начине, и да је оно на чему се тренутно ради, реализација повољнијег кредитног аранжмана за нове технологије, са ниском каматном стопом коју ће осигурати Влада у сарадњи са локалним банкама и међународним организацијама.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.