Sign In

Помоћник министра за привредни развој Велимир Андрић свечано је отворио 1.Сајам привреде и пољопривреде у општини Доњи Жабар

Објављено:

​​​

Помоћник министра за привредни развој Велимир Андрић свечано је отворио 1.Сајам привреде и пољопривреде  у општини Доњи Жабар.

Општина Доњи Жабар, као мала Посавска општина први пут од свог оснивања је организовала Сајам привреде и пољопривреде, а Министарство привреде и предузетништва Републике Српске је финансијски подржало активности ове манифестације.

Сајам у Доњем Жабару, био је прилика и за додјелу општинских признања, заслужним грађанима и привредницима, који су допринијели развоју и афирмацији једне од најмлађих општина у Републици Српској.

Помоћник министра Велимир Андрић је рекао да је важно за све  локалне заједнице да раде на промовисању привредних потенцијала те да је ова манифестација за општину Доњи Жабар  од великог значаја, јер промовише привредне активности и остварене резултате.

Начелник општине Доњи Жабар Никола Ђокановић рекао је да је ово први Сајам привреде и пољопривреде у овој локалној заједници и да ће учинити све да постане традиција.​​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.