Sign In

Састанак са представницима дирекцијa за намјенску индустрију

Објављено:

У просторијама Министарства привреде и предузетништва у сриједу 17.02.2021. године одржан је састанак на ком су разматране могућности за развој и унаређење намјенске индустрије у Републици Српској и Федерацији БиХ.

Састанку су присуствовали министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, помоћник министра за индустрију Соња Товиловић, представници Дирекције за промет наоружања и војне опреме Републике Српске Горан Ћосић и Драган Капетина, као и представници Федералне дирекције за намјенску индустрију Аднан Махмутовић и Аднан Трљак.

На састанку је истакнута потреба интензивније сарадње надлежних институција из Републике Српске и Федерације БиХ који и до сада имају добру сарадњу, као и исте циљеве. Овом приликом саговорници су навели да је постојеће ресуре потребно ставити на располагање привредним друштвима те да у том смислу планиране активности требају да буду благовремене, ефикасне и оперативне.

Представници надлежних институција Републике Српске и Федерације БиХ су се усагласили да уважавајући потребе обје стране и уз међусобни договор ефекти у наредном периоду неће изостати.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.