Sign In

Јавна расправа о Нацрту Закона о заштити лица која пријављују корупцију, у понедјељак у Бањој Луци

Објављено:

​Министарство правде у Влади Републике Српске, уз подршку Мисије ОЕБС у БиХ, организује јавну расправу о Нацрту Закона о заштити лица која пријављују корупцију, која ће се одржати у понедјељак, 27. марта 2017. године, на Факултету политичких наука у Бањој Луци, са почетком у 11.00 часова.

Наведеним законским рјешењем уређују се заштита лица која пријављују корупцију, поступак пријаве корупције, обавезе поступања одговорног лица и надлежних органа у погледу пријаве и заштите лица која пријављују корупцију.

На јавну расправу су позвани предсједници судова и судије парничних одјељења, представници органа управе РС и управних организација, јединица локалне самоуправе, научних и стручних институција, организација цивилног друштва и невладиног сектора, као и представници медија, те физичка и правна лица, са циљем да учествују у расправи и својим приједлозима и сугестијама допринесу утврђивању коначног текста Приједлога Закона о заштити лица која пријављују корупцију.

 

НАПОМЕНА:

Изјаве за медије су планиране прије почетка јавне расправе, у 10.50 часова, у просторијама Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци (Ул.Булевар војводе Петра Бојовића 1а).

 Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.