Sign In

Припадници службе обезбјеђења обављају професионално свој посао

Објављено:

​У просторијама Казнено-поправног завода Бања Лука одржана је редовна смотра полиције, опреме и наоружања, на којој је руководство ове установе сагледало стање те извршило провјеру физичке спремности припадника службе обезбјеђења.

Директор Казнено-поправног завода Бања Лука Горан Селак изјавио је да се ради о редовним активностима, а које подразумјевају провјеру стања у овој установи те да је, у протеклој години, полиција овог завода на све задатке одговорила професионално и одговорно.

„Припадници службе обезбјеђења обављају свој посао професионално а вриједи истаћи и да у последњих годину дана није било забиљежених случајева злоупотребе погодности од стране затвореника, у смислу бјекства", рекао је овом приликом директор Казено-поправног завода Бања Лука Горан Селак.

Он је додао да је у раду ове установе веома значајна сарадња са локалним и републичким институцијама, те подсјетио  да изузетно добра сарадња постоји са Министарством унутрашњих послова и Судском полицијом Републике Српске.

„С обзиром да је служба обезбјеђења стуб безбједности у свакој казнено - поправној установи, у наредном периоду планирамо одржавање вјежби као и активности које се односе на едукације те усавршавање наших запослених", поручио је директор Селак.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.